Pojďme spolu mluvit o zubních náhradách

Zubní náhradu má v České republice 1 z 5 lidí* starších 40 let, což znamená, že je zde přes milion lidí jako vy. Tuto platformu jsme vytvořili, abychom vám pomohli lépe porozumět vaší nově nastalé situaci a provedli vás celým procesem krok za krokem.

* *Průzkum IQS Corega Tracking, 07/2017, ČR, ve věku 40-79 let

O značce COREGA

COREGA nabízí produkty péče o zubní náhrady zaměřené na zvýšení pohodlí a správnou hygienu dutiny ústní u lidí, kteří nosí úplné nebo částečné zubní náhrady.

COREGA řada fixačních krémů na zubní náhrady je navržena tak, aby zajistila, pomocí pevného držení po celý den, přilnutí Vaší zubní náhrady a zvýšení pohodlí při jejím nošení. Tím pomáhá zvyšovat důvěru a jistotu nezbytnou pro bezstarostný život.

Naše COREGA čistící tablety na zubní náhrady jsou určeny k tomu, aby udržovaly Vaši zubní náhradu čistou a svěží každý den.

O stránkách

Webové stránky COREGA jsou zdrojem informací určených pro spotřebitele, kteří používají celkové nebo částečné zubní náhrady, pro ty, kteří se chtějí dozvědět o zkušenostech se zubními náhradami. Pro poskytování užitečných rad a podpory pro přátele a příbuzné osob, které zubní náhrady používají. Pomáháme mluvit o Vašich myšlenkách a obavách a chceme Vám nabídnout síť podpory.